Wie ben ik

Dag beste bezoeker,

Van harte welkom op mijn website. Graag vertel ik jou wat meer over mijn manier van werken en wat je hiervan kan verwachten.

Mijn naam is Olga, geboren en opgegroeid aan de Zwarte Zee. In de jaren ‘90 verhuisde ik samen met mijn ouders naar België, waar ik nu nog altijd woon.

Al meer dan 20 jaar ben ik geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit.

Hierbij heb ik mij laten inspireren door onder andere astrologie, runnen, stenen, psychologie, tarotkaarten en alchemie.

In mijn zoektocht naar meer innerlijke wijsheid kwam ik tot de conclusie dat er niet één wijsheid bestaat die voor iedereen geldt. Iedereen is namelijk uniek in zijn eigen beleving, waarneming en waarheid en deze lijn trek ik ook door in mijn persoonlijk werk met mensen.

Ik wil hen helpen om meer helderheid te creëren in hun leven. Samen gaan we voor meer duidelijkheid over de vraag, situatie of uitdaging waarmee de persoon zit.

Aangezien elk individu uniek is, hanteer ik ook een persoonlijke en unieke aanpak.

Dit kan gaan van een prive consult tot energetisch werk waardoor de innerlijke kracht en het eigen vermogen geactiveerd wordt en leidt tot een betere visie, meer begrip en actie. Ikzelf bezit niet de antwoorden maar samen met de persoon in kwestie maak ik de innerlijke gids wakker, diegene die alles weet en alles kan zijn, de ware « ik ».

Vandaar ook de naam Occultum Lapidem, de steen der wijzen …

Warme groeten,
Olga