Opleidingen

Theorie zonder praktijk is waardeloos...

 

2 jaar opleiding ( 3 modules ) – meest complete en intensieve programma over Mediumschap, Intuitieve ontwikkeling, Meditatie, Therapeutische rituelen. Je gaat leren omgaan met emoties, toekomst programmering, maken van amuletten voor zich en dierbaren. Hoe omgaan met hoogsensitiviteit. Healing.
Op het einde van de opleiding wordt elke persoon geëvalueerd tijdens privé consult met terugblik op onze eerste gesprek. Er wordt ook certificaat afgeleverd als “adept in spiritualiteit”.

  • 1e module 12 lessen – 750 euro (excl. 1e consult)
  • 2e module 13 lessen – 850 euro
  • 3e module 10 lessen – 800 euro ( incl. privé evaluatie en certificaat).

“YOU” is ontstaan vanuit 3 krachtige runen met een mooie betekenis die de 3 opleidingsmodules omschrijven als volgende:

“Y” – Yehr-ah

Deze rune geeft aan dat het verleden achter je gelaten kan worden en dat er een nieuwe vruchtbare tijd aanbreekt. Je gaat een nieuwe cyclus in en je zult door je doorzettingsvermogen datgene bereiken wat je wilt. Het zal niet vlug gaan, maar stapje voor stapje ga je vooruit. U moet hier echter hard voor werken. Snelle resultaten moet u niet verwachten. Volharding, doorzetten en doorwerken is hier waar het om gaat. Het heeft geen zin om de zaken snel en eenvoudig af te handelen. Als u ongeduldig wordt ,Bedenk dat goede ideeën de tijd nodig hebben om te rijpen en ook dat je daardoor ruim de tijd hebt om je ideeën bij te sturen. Uiteindelijk zal succes verzekerd zijn!

“O” – Othal

Betekent het voorouderlijk land of huis, bezit en vaste rijkdom of een erfenis. Hierin zijn begrepen de eigenschappen die u hebt geërfd en zult doorgeven van uw grootouders naar uw eigen kleinkinderen. Deze kunnen de kracht van een hele familie betekenen. Othal is eigenlijk alles wat u in uw leven hebt verzameld en kan ook uw spirituele thuis symboliseren.

De runensteen Othal staat voor verbondenheid met mensen die belangrijk voor u zijn. U bent in staat om hun warmte te koesteren en te genieten van datgene wat zij u te bieden hebben. U heeft een gevoel van rijkdom. Deze rijkdom kan wel gestoeld zijn op materiële zaken, maar berust eerder op emotionele zaken. U beseft hoe rijk u eigenlijk op dit moment bent. U ziet deze waarde op een verrassende nieuwe manier in. Wanneer u tot nu toe geplaagd werd door gevoelens van onrust, dan ontdekt u nu dat datgene wat u altijd zocht altijd al binnen uw handbereik lag. U bent nu in staat om de waarde hiervan te onderkennen. Bij deze rune vindt u uw uiteindelijke bestemming.

“U” – Uruz

De rune Uruz (Oudengels: Ur) betekent oeros, een grote bizon die in 1627 uitstierf. Uruz omvat fysieke kracht, uithoudingsvermogen, moed en de pure wilde macht van vrijheid. Daarnaast emotionele , spirituele kracht en goede gezondheid. Uruz betekent ook een uitdaging die tot grote levensverandering leidt.

Deze rune geeft de kans om te laten zien wat u waard bent. Daar kunnen twee kanten aan zitten: ofwel u durft die kans niet te grijpen en u stelt anderen, maar vooral uzelf teleur. Ofwel u gaat ervoor en laat de wereld zien wat u waard bent. Durf te kiezen om de confrontatie uw eigen (on)mogelijkheden aan te gaan. Hierbij krijgt u de kans om meer uit uzelf te halen, dan dat u dacht dat mogelijk is. Alvorens dit voor elkaar te krijgen, moet u beseffen dat dit niet zonder moeite zal gaan.

Runen is niet allen oud Scandinavisch geschrift,maar een complete magische systeem,die nog steeds wordt gebruikt voor allerlei rituelen:

  • lotsvoorspelling
  • invloed hebben op liefde, gezondheid,financiën
  • maken van amuletten
  • 6 lessen – 575 euro

Tarot kaarten is een hulpbron die allerlei levenswijzen blootlegt in visuele voorstellingen. Een prachtige methode om dieper in jezelf en in je leven te  “duiken “.

  • 6 lessen – 575 euro